O nama

DOBOJINEX D.O.O. nije samo kompanija za vruće cinčanje metala, mi smo vaš pouzdan partner za postizanje izvanrednih rezultata.

Dobrodošli - Dobojinex D.O.O.

Regionalni lider u oblasti vrućeg cinčanja.

S gabaritom peći za pocinčavanje od 13 x 1,5 x 3 metra, cinkaona Dobojinex je najveća u Bosni i Hercegovini a među najvećim u Europi.

Grupa lokalnih poduzetnika je 2020. godine ponovo pokrenula i modernizirala proizvodnju čime su stvorili preko 70 novih radnih mjesta sa redovnim i nadprosječnim platama i plaćenim doprinosima.

Od skoro 12000 pocinčanih tona prošle godine, preko 80% je bilo namijenjeno za izvoz na tržište zemalja regiona i Europske Unije, za brendove kao što su Fliegl, DOKA, Liebherr i mnoge druge.

Posebno smo ponosni na sistem zaštite okoline što nam omogućava da poštujemo najstrožije propise o zaštiti životne sredine Europske Unije.

Naša misija

"Naša misija je pružiti vrhunsku uslugu vrućeg cinčanja metala, postavljajući standarde kvaliteta i inovacija u industriji. Posvećeni smo zadovoljstvu naših klijenata i održivom razvoju, ostvarujući dugoročne partnerske odnose."

Naša vizija

"Naša vizija je postati lider u oblasti vrućeg cinčanja, prepoznat po izvanrednom kvalitetu i održivosti. Želimo oblikovati budućnost industrije, pružajući inovativna rešenja i šireći svoje prisustvo na globalnom tržištu."

Naše vrijednosti

Vrijednosti DOBOJINEX kompanije predstavljaju temelj našeg poslovanja i odražavaju našu posvećenost izvrsnosti u svemu što radimo.

ZAŠTO IZABRATI NAS

DOBOJINEX D.O.O. se ponosi svojom bogatom Historijom i dubokim razumevanjem potreba klijenata.

30 godina iskustva

Tokom ovih godina, stekli smo neprocjenjjivo znanje koje nam pomaže da pružimo vrhunske usluge i proizvode.

PROFESIONALNI TIM

Tim stručnjaka u oblasti vrućeg cinčanja metala koji su posvećeni postizanju izvanrednih rezultata.

SIGURNOST NA PRVOM MJESTU

Naše prakse su usklađene sa najvišim standardima bezbjednosti u industriji vrućeg pocinčavanja.

pOSVEĆENOST

Naša posvećenost obuhvata brigu o okolini i društvenoj odgovornosti, jer smo posvećeni održivosti i unapređenju zajednice.

ŠTA KAŽU NAŠI KLIJENTI

1 +

Zadovoljnih klijenata

Tražite pouzdanog i stabilnog partnera?

Posvećeni kvalitetnim rješenjima u području vrućeg cincanja.  

Stariji radnici se prisjećaju i vremena kada se u cinkaoni izrađivala sva infrastruktura za potrebe Zimskih olimpijskih igara u Sarajevu 1984. godine.

Rastite sa
nama

Mi smo kompanija sastavljena od grupe agilnih i iskusnih stručnjaka u različitim poslovnim oblastima. DOBOJINEX D.O.O. je posvećen raznolikosti i jednakim mogućnostima za sve kandidate.