Izrada dalekovodnih i stubova za rasvjetu te ostale čelične konstrukcije

Proizvodnja

Na osnovi dugogodišnjeg iskustva u radu i na osnovi mnogobrojnih zahtjeva naših dugogodišnjih klijenata zaključili smo da se pojavio interes tržišta za dalekovodnim stubovima, stubovima za rasvjetu te ostalim konstrukcijama. Svi su montažno demontažne konstrukcije urađene od bešavnih debelozidnih cijevi, valjanih profila ili višeugaonih cijevi. Spajanje elemenata je preko vijaka. Antikorozivna zaštita je postupkom toplog cinkovanja sa opcijom farbanja bojom po želji kupca

Dalekovodni stubovi

Projektovanje i proizvodnja dalekovoda svih naponskih nivoa. Naše iskustvo i reference garancija su uspjeha u svim područjima našeg djelovanja. U proizvodnom programu su stubovi kao prostorne rešetke trostranog i četvorostranog presjeka, kao i monolitni cijevni stubovi.

Rasvjetni stubovi

Pri projektovanju rasvjetnih stubova, posebice kada je riječ o rasvjeti većih građevina, naši zaposlenici spremni su vam pomoći i odrediti tip stubova koji će najbolje odgovarati vašoj namjeni. Možemo vam ponuditi i izraditi različite tipove rasvjetnih stubova.

Ostale čelične konstrukcije

U mogućnosti smo ponuditi izradu čeličnih industrijskih konstrukcija prema zahtjevu kupca, a sve shodno odobrenim nacrtima od strane Investitora prije početka realizacije samog projekta.

WELCOME

Naše dugogodišnje
radno iskustvo.

Savremene saobraćajnice, sportski objekti, industrijska postrojenja, stambene i turističke građevine iznova zahtijevaju nova rješenja i prilagodbe koji moraju odgovarati tehničkim i ekonomskim zahtjevima, ali i zadovoljiti estetske kriterije.

 • 30

  Godina iskustva

 • 25

  Osvojenih nagrada

 • 99

  Završenih projekata

Funkcionalan i jednostavan proizvod koji će nakon godina upotrebe izgledati jednako dobro kao onoga dana kada ste ga kupili. #Kontaktirajte nas

Naša brošura

 • DOBOJINEX D.O.O. BROŠURA

  Preuzmite

  (5.0mb)

bs_BABS